Halloween 2020 – mange skremmende gode tilbud

Vi har reduserte Halloweenpriser på alle Crazy Color hårfarger. Nåpris 69,- pr. flaske, normalpris 99,- pr. flaske. PS: kjøper du for over 500,- får du 100,- ekstra i rabatt med rabattkoden: hallo2020. Rabatten gjelder alle varer i nettbutikken. Gyldig t.o.m 31. okt 2020

Halloween hos RiffRaff.no

Hos RiffRaff.no har vi mange kule hårfarger, strømpebukser, neglelakker og leppestifter. Hårfargene våre er semi-permanente og vaskes ut igjen i løpet av noen uker. Fargene vi har er: blå, lilla, røde, gule, rosa, oransje, svarte, grønne, turkise, og sølv. Noen av fargene lyser i uv lys/blacklight.

Om du kun vil farge håret for en kveld, eller kun pynte det med striper, stjernemønster eller bare litt glitter så har vi hårfargesprayer til dette formålet. De vaskes ut etter en vask og kan brukes både på voksne og barn. Om du gjerne vil matche fra topp til tå så har vi hårfarge, neglelakk, leppestift og strømpebukser som passer sammen i lilla, gult, grønt eller oransje. Vi har leppestifter og lipgloss med skumle navn som Vampires Kiss, Enchanted Forest, Hellfire og Poison Apple.

For de som ikke bryr seg så mye om kosmetikk, så har vi gensere, tunikaer og t-skjorter med hodeskallemotiv, blod og zombier. Vi har også mange kule vesker og et par ryggsekker. Den ene ryggsekken er liten og nett, heter Sleepwalker, og er formet som en gravstein med avtagbare vinger. Den kan være kjekk å samle godterier i.Når det gjelder strømpebukser så har vi de populære Twickers strømpebuksene som fås i mange forskjellige farger. Vi har strømpebukser med hodeskallemotiv, edderkoppnett, rifter og piggtråd.

PS: visste du at det går ann å være redd for Halloween? Frykt, eller angst for Halloween heter samhainofobi.

Hvorfor feirer vi Halloween?

Halloween er kvelden før Allhelgensdagen, og er en feiring som vi har adopter fra Amerika. Halloween feires tradisjonelt 31. oktober og er en høsttakkefest med røtter i død og gjenfødelse. I gammel norrøn tradisjon trodde de at de døde kunne komme tilbake fra dødsriket denne dagen og ta folk med seg tilbake. For å forhindre dette måtte folk kle seg ut som de døde og de satte ut det de hadde av godsaker for at de døde skulle bli fornøyde og ikke ta med seg de som bodde i huset. I den tiden fantes det ikke kostymer, så det måttede lage selv av dyrehoder og skinn. I norden finnes det beviser for at folk ble brent på bålet denne dagen for å drive med trolldom og svartekunster. Det er gjerne derfor Halloween forbindes med hekser, vampyrer, blod og gørr.

Knask eller knep

Knask eller knep sier barna når de utkledte går fra hus til hus på Halloween. Dette er en måte å spørre etter godterier på. Om ikke du gir dem godteri, så er meningen bak utsagnet at de skal gjøre et pek mot deg, men her til lands er det faktisk ikke lov! Det finnes også flere Halloween regler:

1: Du har kun lov å gå Halloween den 31. oktober. Alle andre dager er det ikke sikkert du får noe knask.
2: Knep er ikke lov.
3: Om utelys er slukket, så betyr dette at folk IKKE vil ha besøk.
4: Foreldere bør følge barna sine rundt. De minste kan bli skremt, og ikke alle liker å følge reglene. I år må man også forholde seg til korona restriksjonene.
5: Høflighet gjelder både for den som går rundt på «Knask eller Knep», men også for de som mottar besøk. Si takk, vær så god og farvel.
6: Det vanligste er å gå mellom kl 17-21.
7: I høstmørket kan det være en god ide å bruke refleks og/eller lommelykt.

Hvem kan feire Halloween?

Alle som vil, både barn og voksne. Man kan arragenre fester eller gå fra hus til hus. De voksne går ofte for kostymefester hvor man pynter med masse forskjellige skremmende effekter, og man serverer gjerne mat og drikke som kan minne om blod, øyner, innvoller, mark og edderkopper. På mange av festene kåresen vinner av beste kostyme.

Korona

Husk på covid-19 restriksjonene. Hold 1 meters avstand og bruk håndsprit når du går fra hus til hus. En god runde med håndvask når du kommer hjem er å anbefale. Det kan for alle parter være lurt at godteri som deles ut er innepakket, og at ikke man har godteri i løsvekt å gi bort. Dette kan være en grei regel hvert år, korona eller ei! Hold deg hjemme om du føler deg syk.

Vi ønsker alle en skremmende Halloweenfeiring!

Halloween tilbudene:

kr 169,00
BESTSELGER
kr 169,00
POPULÆR
kr 99,00
kr 169,00
-77%
kr 39,00
kr 169,00