Julegavetips fra Rockenissen

 
 

Julegavetips fra Rockenissen! I disse korona tider hvor sykdommen Covid-19 sprer seg, kan det være en stor fordel å bestille julegavene på nett. Det kan i tillegg være greit å slippe store folkemengder, mye trafikk og stress på vei til og fra handlesentrene. Om du velger å handle julegavene i nettbutikker så kan du shoppe hele døgnet og du kan sitte i ro og mak å vente på at varene dukker opp enten på døra eller du kan hente de hos posten. Hos RiffRaff.no finner du et stort utvalg av gaver til hele familien.

Når julegavene skal pakkes inn er gavepapir, gavebånd, rosetter og merkelapper er en obligatorisk ting. Her kan man matche farger,bruke forskjellige innpakningstekniker og pynte med mye forskjellig. Alt fra klistremerker og rosetter til kongler og personlige merkelapper med bilde av mottaker. Noen bruker mye tid og penger i å lage fine gaver mens andre gjør det enkelt med kun gråpapir og et klistermerke til å skrive navnet på. Noen skriver kanskje bare navnet rett på pakken. Ikke alle er like kreative og det er helt greit. Det er tanken bak innpakningspapiret som teller!

Myke pakker rocker hardt! Vi har mange kule t-skjorter med forskjellige motiver på som passer til både menn og kvinner. Til menn har vi også hettegensere. For damer har vi flotte svarte topper med motiver som roser, hodeskaller, ravner og enhjørninger. Vi har også stilige kjoler og tunikaer, alt fra minikjoler til maxikjoler som kan passe folk flest. Til barn har vi noen hettegensere ogt-skjorter, blandt annet med gaming motiv. Noen av klærne vi har fås i størrelser opptil 4xl.

Våre bestselger produkter er helt klart semi-permanente hårfarger! Dette er hårfarger som ikke skader håret og som vaskes ut etter noen vask. Vi har et stort utvalg av forskjellige farger, og flere nyanser av samme farge å velge i. Hårfargespray kan brukes av både barn og voksne til anledninger som halloween, karneval eller festivaler. Sprayene vaskes ut etter 1-3 vask. Hos oss finner du to forskjellige typer hårfargespray. Vi selger hårfarger fra Crazy Color og Manic Panic. Kanskje tenåringen i huset, eller bestemor har lyst til å starte det nye året med blått hår?