Black Friday

Hundrevis av gode tilbud.

20-08-23-riffraff-no-logo-470x110

Tilbud slutter om:

 
 

50% RABATT

Directions Hårfarge

Varer t.o.m 25.11.22

Få 50% rabatt

JULEGAVER TIL BARN!

Les mer

20%

MED RABATTKODE: BLKFRI22

Gjelder på alt som ikke er på tilbud fra før og t.o.m 25.11.2022

Trykk her for å se alle produkter

Nylonstrømper

Se alle

OPPTIL 93% RABATT

Billigkroken

Black Friday Kupp

Hos RiffRaff.no har vi samlet alle Black Friday 2022 tilbudene på en side for å gjøre det enklere for deg. Black Friday vil alltid treffe på en fredag mellom 21. og 29. november, alt etter hvilken dag/dato Thanksgiving havner på. I år treffer Black Friday på den 25. november og er for mange starten på årets julehandel.

Denne dagen kan du gjøre mange gode kupp i det forskjellige butikkene rundt omkring og mange av de fysiske butikkene åpner ekstra tidlig, gjerne kl 05.00. Mange mennesker dukker opp og stiller seg i kø, (noen legger seg faktisk til over natta) for å komme inn i butikken så fort som mulige for å sikre seg akkurat det produktet de vil ha.

Om du er ute etter å kjøpe bestemte ting så kan det være lurt å sjekke på nett hva slags tilbud de forskjellige butikkene har. Ofte finnes disse produktene i begrenset opplag, så da gjelder det å være tidlig ute!Det kan også være lurt å følge med i butikkene og tilbudsavisene i ukene før Black Friday så du er klar over førprisene på de produktene du er intressert i.

Noen butikker skrur opp prisene en stund før Black Friday (og andre kampanjedager), for så å sette ned prisen igjen til Black Friday, men da er ikke alltid tilbudet så bra likevel.Denne typen prisjuks er ikke ulovlig hvis det blir gjordt en viss tid før tilbudet trer i kraft. Forbrukertilsynet er obs på denne typen villedende markedsføring og følger med. Sjekk gjerne prisjakt og andre liknende sider for å se hva varen har kostet over tid og hva den beste prisen har vært på.

Obs! Husk på 1 meters regelen og generell hygiene i forbindelse med korona smitte når du skal på handletur. Black Friday er regnet som den største handledagen i året, og trengselen kan fort bli stor inni butikkene.