Om oss

RiffRaff.no

Ikke lett å finne navn når man skal starte et firma eller en nettbutikk. Navnet RiffRaff.no oppstod fordi vi er AC/DC fans. Det australske hardrockbandet ble stiftet i 1973 av Angus Young, Malcolm Young, Dave Evans, Larry van Kriedt og Colin Burgess. De har en sang som heter nettopp «Riff Raff». Riff Raff kan oversettes til: folk med dårlig rykte eller pøbler om du vil. Dette kan igjen settes i forbindelse med rockere,  pønkerne og folk som liker litt mer alternative stiler både når det gjelder musikk, klær og utseende.

Sangen «Riff Raff» ble utgitt på albumet «Powerage» i 1978, og den ble fremført av daværende vokalist Bon Scott. Desverre døde han så alt for tidlig, i 1980, kun 33 år gammel. Ikke lenge etterpå ble Brian Johnson ansatt som ny vokalist og bandet kunne kort tid etter gi ut platen «Back In Black», som er en hyllest til Bon Scott. Denne platen gjorde AC/DC til internasjonale superstjerner. «Back In Black» har solgt ca 50 millioner enheter over hele verden, noe som gjør albumet til det tredje mest solgte albumet verden over av en artist, og det mestselgende albumet av et band. AC/DC ble ranker som nr 4 på VH1’s liste over de «100 Beste Artistene Innen Hard Rock», og de ble ranket på syvende plass på MTV’s liste «Beste Heavy Metal Band Gjennom Tidene». Uansett om man er AC/DC fan eller ei, så er «Riff Raff» en veldig kul sang.????

Våre varetyper

RiffRaff.no er en nettbutikk som har valgt å satse på litt mer utradisjonelle og alternative klær. Vi vil ha noe for gothere, emoer, rockere, punkere og hvermannsen. Hos oss kan du finne klær til hele familien, og alle kan få matchende motiver på klærne.

Stilene kommer til å variere stort, fra det dypeste mørket til de lystige retro/vintage plaggene med friske farger. Vi vil prøve å dekke det meste fra sko og plagg til tilbehør som vesker, lommebøker og hårfarger.

Her har vi noe både for deg som liker det helt enkle, og til deg som liker mye mønster, voldsomme motiver, og spreke farger.

Vi satser på et variert sortiment der alle kan finne noe de liker, og klærne skal være av god kvalitet.

Om du liker å skille deg ut, så har vi de rette produktene for deg!

Selv om produktene våre hovedsakelig kommer fra England, Tyskland og Usa, så er RiffRaff.no en norsk nettbutikk med varelager i Norge. Dette betyr at du slipper ekstra utgifter som toll og moms som du ofte må betale ved mottak av varer fra utlandet.

Vi vil gjøre vårt beste for å yte deg service med et smil, og husk….ingen spørsmål er dumme. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Vår nettbutikk er lett å finne frem i, så vi anbefaler at du tar en titt.

Følg oss gjerne på instagram, twitter, pinterest og facebook. Vi blir veldig glade om du deltar i våre konkurranser og giveaways.

Velkommen til en hyggelig handel hos RiffRaff.no

Rock on!