Kampanjesider

Nyttårssalg

Nyttårssalget starter 4 januar. Nyttårsalget (Janaursalget) har tradisjon så langt tilbake som til 80 tallet. Etter jul er det mange som har behov for å bytte produkter de har fått i julegave og det resulterte i så mye trafikk i butikkene at de innførte like godt Nyttårssalg. Om det finnes noen produkter du gjerne skulle hatt selv, men som du kan vente en stund med å kjøpe, så kan det være lurt å vente til nyttårssalget! (Start annonseringen rundt 27 desember.)


Januarsalg


Vinterkampanje


Morsdag


Valentines Day

Valentines Day, Valentinsdagen eller kjærestedagen er den 14. februar. Denne dagen skal man feire kjærligheten og det ligger litt mystikk rundt denne feiringen. Mange sender et kort eller kjælighetsbrev til en de bryr seg om, gjerne anonymt, og da byr det på litt hodebry for den heldige mottaker å finne ut hvem som har sendt brevet. Noen sender i tillegg blomster, sjokolade eller en liten bamse. Kjærestepar går ofte ut på date denne kvelden og de kjøper gjerne en gave til hverandre.

Link til Valentines Day kampanjeside: https://www.riffraff.no/valentines-day/


Påskesalg

Påskesalg

Link til Påskesalg kampanjeside: https://www.riffraff.no/paskesalg/


Green Friday/Spring Friday

Green Friday er vårens svar på den mer kjente handledagen Black Friday. Green Friday var tidligere kjent som Spring Friday, men for å differensiere dagen fra miljøbevegelsens «Grønn Fredag», er handledagen døpt om til Green Friday.

Link til Green Friday / Spring Friday kampanjeside: https://www.riffraff.no/green-friday/


Vårsalg


Sommersalg


Høstsalg


Halloween

Halloween er alltid på 31. oktober.

Link til Halloween kampanjeside: https://www.riffraff.no/halloween/


Black Month

Black Month varer hele november.

Link til Black Month kampanjeside: https://www.riffraff.no/black-month/


Thanksgiving

Thanksgiving er alltid 4. torsdag i november.

Link til kampanjeside:


Singles Day (Double 11)

Singles day er alltid 11. november. (11/11)

Link til kampanjeside:


Farsdag

Fardag er alltid andre søndag i november.

Link til Farsdag kampanjeside: https://www.riffraff.no/farsdag/


Black Friday

Black Friday er alltid første fredag etter thanksgiving. Ordet Black Friday stammer fra den tiden regnskapsførere brukte svart for å skrive inn fortjenesten i bøkene og rødt for å markere tap. Dette er dagen da forhandlere ser all fortjeneste i «svart». Black Friday er den uoffisieller starten på julehandelen. Mange arbeidsgivere gir sine ansatte fri denne dagen slik at de kan ta langhelg i forbindelse med thanksgiving.

Link til Black Friday kampanjeside: https://www.riffraff.no/black-friday/


Black Week

Black Week er varer en hel uke fra Black Friday til fredagen etterpå.

Link til Black Week kampanjeside: https://www.riffraff.no/black-week/


Black Weekend

Black Weekend er hele helgen fra (Black) fredag til og med søndag. Da kan du få gode tilbud hele helgen både i fysiske butikker eller online. For å sikre seg de beste tilbudene så kan det være lurt å gjøre noen undersøkelser på forhånd. Mange butikker selger de samme varene, så det kan være lurt å sjekke ut hvem som selger dem billigst og da kan det være greit å gjøre undersøkelser på prisguiden eller prisjakt hvor du får opp hvem som selger produktet billigst og på prisguiden kan du også sjekke prishistorikken. Du kan opprette varsel på et eller flere produkter slik at du får mail eller push varsel på mobilen hver gang varen synker i pris.

Link til Black Weekend kampanjeside: https://www.riffraff.no/black-weekend/


Cyber Monday

Cyber Monday er alltid første mandag etter Black Friday. Cyber Monday er et 24 timers online tilbud opprettet av bedrifter for å få flere folk til å handle på nett. På Cyber Monday finner du de beste tilbudene på nett. Denne dagen blir ofte sett på som en forlengelse av Black Friday salgene.

Link til kampanjeside:


Julekalender

Julekalenderen starter alltid 1. desember. Forhåndspåmeldelse til julekalenderen starter ofte en måned eller to i forveien. Vi trekker 1 heldig vinner blandt de forhåndspåmeldte som får et gavekort på 500 kr. Julekalenderen varer fra 1-24 desember og går ut på at man må svare på et spørsmål hver dag og hvert spørsmål har 3-5 svaralternativer. Vi trekker en dagsvinner hver dag og den 25.desember trekker vi en hovedvinner som vinner en gitar.

Link til Julekalender kampanjeside: https://www.riffraff.no/julekalender/


Romjulssalg

Romjulssalget starter alltid 25. desember og varere t.o.m 31. desember. 27.desember er den billigste dagen å handle på.

Link til Romjulsalg kampanjeside: https://www.riffraff.no/romjulssalg/


5 tips til grønt hår og hvordan du farger det hjemme: https://www.riffraff.no/5-tips-til-gront-har-og-hvordan-du-farger-det-hjemme/