Fri frakt over 999,-
Bestill rett hjem i postkassen!

Black Month 2023 banner riffraff.no

Slutter

Bestselgere

-5%
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 189,00.
kr 199,00
-5%
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 189,00.
kr 199,00
-5%
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 189,00.
-5%
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 189,00.

Semi-permanent hårfarge

Manic Panic Purple Haze hårfarge 118ml

kr 199,00

Velg etter brands

BLACK MONTH 2023

Black Month er Black Friday, Black Week, Black Weeks, Black Weekend, Black November og Cyber Monday alt på en gang. Kjært tilbud har mange navn i  November. Vi har samlet våre beste Black Friday kampanjer på denne siden. Husk å bruke rabattkoden.

Sjekk ut våre tilbud ved å trykke på kategoribildene under!

Black Month, ekstra gode tilbud

Black Month, ekstra gode tilbud på noen få utvalgte varer hos RiffRaff.no i Black Month kampanjen. Disse utvalgte produktene har maks 1 pr. kunde.

Hvordan oppsto Black Month egentlig?

Black Friday er 25. november 2022, men det kommer flere gode salgsdager denne måneden: Black Month(Black November) – starter tirsdag 1. november, Singles’ day – fredag 11. november, Black Week – starter mandag 21. november og den største av alle; Black Friday – den 25. november. Til slutt kommer Cyber Monday – 28. november.

For noen år siden så ble Nettavisen Black Friday lansert. De gir deg direkte og live oppdateringer på de beste kjøpene rundtomkring. Lurt å følge med her om du er intressert i de beste tilbudene hele tiden. Black Friday startet i USA og faller alltid på den fjerde fredagen i november, altså dagen etter Thanksgiving. Dette er årets største salgsdag og mange benytter anledningen til å handle julegaver.

I starten var Black Friday nettopp det: Black Friday, kun en dag…etterhvert utviklet det seg til å bli Black Week, altså en hel uke og deretter en hel måned: Black Month. Selv om Black Friday er en ekstremt populær dag å handle på så har det kommet flere store salgsdager som Singles day 11. november. Denne dagen har sitt opphav i Kina i 1993 og begynte med at single feiret denne dagen akkurat som kjærestepar feirer Valentines day. Cyber Monday er mandagen etter Black Friday og da starter julehandelen på nett. Cyber Monday blir for mange sett på som en grei avslutning på Black Week både på nett og i butikk.

Gode råd før Black Friday:

*Vær tidlig ute med å planlegge. Beregn god tid både i butikker og på netthandel. Noen ganger så går ting helt i stå på nett når mange skal handle på en gang, så da kan det være greit å være tålmodig. I butikkene må man gjerne stå i lange køer og det er ikke lett å finne ledige ansatte om man har noen spørsmål.

*Bestem deg for hvor mye penger du skal bruke. Finn ut hva du vil kjøpe og sjekk prisene på produktene.Slik unngår du spontankjøp og å bli lurt på pris.

*Følg med på før og etterpris. Sjekk gjerne prishistorikken på nett og sammenlig priser i flere butikker.

*NB! For at netthandelen skal bli tryggest mulig så anbefaler Forbrukerrådet at du handler med kredittkort. Da har du klagerett om ikke du får varen eller du blir svindlet. De anbefaler også at du unngår å handle på avbetaling for da forsvinner fortjenesten på produktet du kjøpte i renter senere.

Nyheter fra bloggen

Kjøp AC/DC billetter online fra og med fredag 16. februar

Kjøp AC/DC billetter online fra og med fredag 16. februar 2024. Mandag 12. februar kl [...]

Forberedelser før du farger håret med Manic Panic hårfarge

Hvis du hele tiden tenker på en ny hårfarge du har lyst til å prøve, [...]

Hårfarge trender 2022 med sommer bilder til inspirasjon

Pepermint & Hot Purple fra Crazy Color Annicken GildernesPeppermint og hot purple crazy color RiffRaff.no [...]

Manic Panic Silver Stiletto vs Virgin Snow

Silver Stiletto Silver Stiletto er en toner i en varm og sprek sølvgrå farge med [...]