Manic Panic Silver Stiletto vs Virgin Snow

manic panic silver stiletto vs virgin snow bloggpost
Manic Panic Silver Stiletto og Virgin Snow på vektskålen.

Silver Stiletto

Silver Stiletto er en toner i en varm og sprek sølvgrå farge med svake lillatoner som bør brukes på bleket hår. Selv de med naturlig lyst hår bør vurdere å bleke håret før de bruker Silver Stiletto. Håret bør blekes til nivå 10. Silver Stiletto toneren/fargen fra Manic Panic Classic High Voltage serien er en nydelig sølvgrå farge som fjerner gultoner. Denne toneren gjør gulblondt hår snøhvitt og hvitt hår blir sølvfarget!

Virgin Snow Toner

Virgin Snow toner er en blålilla toner som fjerner uønskede pigmenter etter bleking. Toneren nøytraliserer gule og oransje toner i håret og gjør håret hvitere. Bør brukes umiddelbart etter bleking for best resultat. Ha Virgin Snow toner så lenge som mulig i håret, gjerne flere timer. Jo lenger du lar den være i håret, jo mer vil den nøytralisere den motsatte fargen. Ved å bruke varme fra en hårføner vil toneren virke raskere. NB! Dette er IKKE en hårfarge! Dette produktet kan også brukes som en base for å blande ut andre farger f.eks om du vil ha pastellfarger.

Justering av gultoner

De av oss som ikke er født med helt blondt hår har røde og oransje pigmenter i håret. Når man da skal bleke håret så må blekemiddelet jobbe for å fjerne disse fargene, noe som kan være vanskelig, og som ofte resulterer i gulskjær. Da er det lurt å bruke en toner for å fjerne gulskjær ved at den justere hårets undertoner slik at håret blir så lyst som mulig. Om du skal farge håret så er det veldig lurt å bruke en hårtoner etter bleking. Hvis ikke du bruker en toner så kan du ende opp med gulskjær i håret og du risikerer at hårfargen blir ujevn og at noen partier får en litt annen farge enn resten av håret!

Obs!: Det ferdige resultatet kan variere avhengig av hårtype, porøsitet og den naturlige grunnfargen.

Vi tar gladelig imot spørsmål angående Silver Stiletto og Virgin Snow toner i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *