Hvordan bruke Pastel-izer fra Manic Panic

hvordan bruke pastel-izer fra manic panic bloggpost facebook yoast

Tips og triks til bruk av Manic Panic pastel-izer.

hvordan bruke pastel-izer fra manic panic bloggpost
Tips og triks til bruk av Manic Panic pastel-izer.

Pastel-izer

Manic Panic`s pastel-izer/mixer er en fargeløs base med en puddingaktig konsisten. Dette er en base som du kan bruke for å forvandle sterke farger om til lyse pastellhårfarger. Mørke lillafarger som Purple Haze og Plum Passion er gode farger å blande ut med pastel-izeren hvis du ønske en lys lillafarge i håret. Begynn med en del, f.eks 1 ts Pastel-izer og to deler (2 ts) med hårfarge i en blandbolle. Rør sammen og fortsett og blande til du får en farge du liker. Bedre å begynne med for lite enn for mye Pastel-izer. Om du bruker for mye så har du kanskje ikke igjen nok hårfarge til å få den lilla nyansen du har sett for deg. Når du har fått en farge du kan tenke deg å bruke i håret så må du huske på at fargen i håret blir litt lysere enn den fargen du ser i bollen.

Pastellfarger i cosplay

Pastell hårfarger er veldig populært blandt jenter som vil ha «enhjørning/unicorn» farger i håret, eller om man vil ha «regnbue» hår. For de som driver med cosplay så kan Pastel-izeren komme til nytte når man skal lage forskjellige pastell hårfarger tilpasset de forskjellige figurene og kostymene. Pastell farger er også populært blandt de som stiller ut hunder i konkurranser.

Alle passer pastell farge

Alle hudtyper eller hudfarger passer pastellhårfarger! Om du er veldig lys i huden så vil babyblå, myk rosa eller lys lilla se fantastisk ut på deg. Om du er mørk i huden så vil stort sett alle pastellfarger se nydelige ut. Det er fordi den lyse fargen vil stå i kontrast til de varme brunfargene i huden din. Pastellilla hårfarge har vist seg å være et populært valg for alle hudtoner og det med god grunn. Syrin og lavendelfargede hårlokker er supersøte, og de virker kanskje litt mer sofistikerte enn pudderrosa og babyblå.

Hvem bruker pastellhårfarger?

Mange kjendiser elsker pastellhårfarger: søstrene Kim Kardashian West og Kylie Jenner farger gjerne håret i babyblått, lys grønn eller pudderrosa. Kelly Osbourne, datteren til rockeren Ozzy Osbourne, er kjent for sitt lilla pastellhår. Rihanna har hatt kort rosa pastellfarget hår og modellen Chloe Nordgaard har hatt nesten alle regnbuens farger i håret på en gang! Til og med eldre damer som skuespiller Helen Mirren har farget håret pastellrosa.

Tips & triks

Noen blander hårfargen sammen med balsam for å få duse farger. Dette kan fungere greit for noen, men det som er likt for de aller fleste er at fargen sitter ikke så lenge i håret. Fargen sitter mye lengre om du blander den med Pastel-izeren fra Manic Panic Classic High Voltage serien.

NB! Før du farger håret så må håret blekes så lyst som mulig (nivå 10)! Husk at pastellhårfarger krever mer vedlikehold enn mørkere hårfarger.

Spørsmål angående Pastel-izer besvares i kommentarfeltet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *