Pillarbox Red vs Vampire Red

Pillarbox Red vs Vampire Red
Meditere bort valgets kval, Pillarbox Red vs Vampire Red?

Pillarbox Red – for den vågale

Pillarbox Red er en nydelig knallrød eller julerød farge som lyser opp når man ser bilder av den på f.eks Google. Fargen blir også kalt «brannbil rød» eller «postboks rød» i England hvor de hentet inspirasjonen til navnet fra de røde offentlige postboksene. Dette er en rødfarge som sitter godt og den blir ikke veldig oransje eller rosa når den etter hvert vaskes ut igjen. Om du vil kle deg ut og farge håret som Harley Quinn så kan du kombinere Pillarbox Red med hårfargen Raven, også den fra Manic Panic Classic High Voltage serien.

Vampire Red – en smak av huggtann

Vampire Red er en dyp blodrød farge som kan bli mørkere og mer burgunder rød i naturlig lyst hår. Både navnet på hårfargen og beskrivelsen av den viser til vampyrer og deres hang til blod. Om du liker hårfargen til Prinsesse Mera i filmen Aquaman, så kan du farge håret med Vampire Red eller om du skal kle deg ut som en vampyr på Halloween så må jo blodrødt hår slå ann! Begge hårfargene kan brukes i ubleket hår, men for best mulig resultat så anbefales det at man bleker håret til nivå 8 eller mer.

Tips! Om du ikke vil ha en sterk rødfarge så kan du kjøpe Manic Panic sin Pastel-izer som du kan blande ut fargen med. Dette er en fargeløs base som du bruker for å lage lysere farger, gjerne pastellfarger. Begynn med litt paste-lizer i en bolle og ha i litt hårfarge. Bland og mix til du får en farge du liker. Obs! Fargen blir lysere i håret enn i bollen, så om du vil ha akkurat den nyansen du ser i bollen så må du blande den litt mørkere før du påfører den i håret!

Konklusjon

To kule hårfarger til hver sin bruk! Trykk her for å se alle våre nyanser av rød hårfarge.

Om du har noen spørsmål angående Pillarbox Red eller Vampire Red så kan du skrive de i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *