Crazy Color hårfarge, sjampo og balsam

I det siste har vi fått inn mange nyheter i nettbutikken. Noe av det første vi fikk inn var semi-permanente hårfarger fra Crazy Color, hele 38 stykker, så nå har vi alle slags farger fra oransje og svart til neon farger (lyser i uv lys/blacklight) som grønn og rosa for å nevne noen. Hårfargene har stilige navn og noen har også litt gøyale beskrivelser. Flaskene med hårfarge er på 100 ml. Obs! Har du veldig langt eller tykt hår så må du bruke mer enn 1 flaske.

Disse hårfargene er lette å påføre, og de vaskes ut etter ca 8-12 vask (ca 4-6 uker). Hvor lenge fargen holder i ditt hår kommer ann på tilstanden til håret, hvor ofte du vasker det og om du bruker produkter beregnet på farget hår. Best resultat får du også hvis du bleker håret til 10 på hårfargeskalaen. For å bevare fargen lengst mulig så bør du bruke sjampo og balsam for farget hår. Vanlige sjampoer inneholder sulfater som bryter ned hårfargen, og da spesielt rødfarger, så det anbefales ikke.

Vi har inne hårfarge sjampoer og de kommer også fra Crazy Color. Vi har Crazy Color sjampo for rødt, lilla, blått og rosa hår. Disse sjampoene inneholder farge slik at håret ditt får en liten dæsj med farge hver gang du bruker hårfarge sjampoen. På denne måten bevarer du en frisk og fin hårfarge lengre. For de som har farget håret i andre farger så har vi en universal sjampo som virker på alle farger. Bli kvitt falmet, tørt hår og slitte tupper med disse produktene for farget hår.

Hårfarge sjampoene inneholder ingen skadelige kjemikalier, salter, sulfater eller parabener og de er ikke testet på dyr. Inneholder mye proteiner som reparerer håret så sjampoene kan med stor fordel også brukes på ubehandlet hår. Flaskene med hårfarge sjampo er på 250 ml.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *