Crazy Color Hårfarge

Bestelgere fra Crazy Color hårfarge

4 for 3

Semi-permanent hårfarge

Crazy Color Fire hårfarge 100ml

kr 99,00
4 for 3

Semi-permanent hårfarge

Crazy Color Pinkissimo hårfarge 100ml

kr 99,00
4 for 3

Semi-permanent hårfarge

Crazy Color Toxic UV hårfarge 100ml

kr 99,00
4 for 3

Semi-permanent hårfarge

Crazy Color Hot Purple hårfarge 100ml

kr 99,00

Renbow Crazy Color tilbyr over 40 forskjellige farger til hår. Hårfargene er Vegane og ikke testet på dyr. Peta Approved og laget i England. Vi har Kjøp 4 Betal for 3 på Crazy Color semi-permanent hårfarge.

Se alle crazy color hårfarger her

Har du kjøpt et produkt fra oss setter vi stor pris på at du kommer tilbake og legger igjen en kommentar på produktet, slik kan DU kan være med å hjelpe til å ta det rette valget.

Er du på jakt etter neon hårfarge?

4 for 3

Semi-permanent hårfarge

Crazy Color Toxic UV hårfarge 100ml

kr 99,00
4 for 3

Semi-permanent hårfarge

Crazy Color Rebel UV hårfarge 100ml

kr 99,00
4 for 3

Semi-permanent hårfarge

Crazy Color Caution UV hårfarge 100ml

kr 99,00
4 for 3

Semi-permanent hårfarge

Crazy Color Anarchy UV hårfarge 100ml

kr 99,00

Crazy Color tilbyr 4 hårfarger som lyser i UV lyd. Det 4 neon hårfargene heter Anarchy, Caution, Rebel og Toxic.

Kjøp 4 betal for 3

Utstyr til farging av hår

kr 69,00

Semi-permanent hårfarge

Directions Tint Brush hårfarge pensel

kr 49,00
-17%
Opprinnelig pris var: kr 299,00.Nåværende pris er: kr 249,00.

Vi anbefaler alltid at du bleker håret først for best mulig resultat.

Rask Levering!

Crazy Color FAQ, Tips & Triks

Ofte Stilte Spørsmål

Hvor lenge fargen din varer avhenger av så mange faktorer. Hårets tilstand, hvor ofte du vasker håret og produktene du bruker. I gjennomsnitt varer Crazy Color semi-permanente farger 10-12 vask.

Crazy Color fungerer godt når den brukes både på tørt og vått hår! Pass på at du påfører rikelig med farge, metter håret helt og masserer fargen godt inn til du får en kremet og skummende tekstur.

La fargen sitte i rundt 15-30 minutter før du skyller den ut. For et mer intenst resultat, foreslår vi at du lar fargen være på i 45-60 minutter.

For å få best mulig farge vil vi alltid anbefale å lyse/bleke håret før du farger det. Blekeprosessen åpner hårsekken og gjør den mer porøs og mottakelig for farger.

Naturlig grått hår kan variere enormt i porøsitet, så vi anbefaler å gjøre en hårstripe test for å sjekke hvordan fargen vil sitte i håret ditt.

Her er svaret definitivt ja, så slipper du å skrubbe hendene etterpå!

Hvis du ønsker best mulig farge som sitter lengst mulig, så er det enkle svaret ja. Våre Crazy Color-nyanser fungerer best på bleket hår fordi det gjør håret mer porøst slik at det absorberer fargen bedre enn hår som ikke har blitt lysnet.

Ja det kan du! Våre mørkere nyanser vil gi et nydelig glanset toneresultat. Hvorfor ikke prøve Bordeaux, Sapphire, Ruby Rouge, Cyclamen, Pine Green, Aubergine, Vermillion Red, Fire eller Pinkissimo?

Avhengig av den opprinnelige tilstanden til håret ditt kan disse nyansene skape et levende eller mer subtilt resultat. Utfør en hårstripe test for å få en ide om hvordan resultatet blir.

OBS! Resultatene vil ikke være like sterke på mørkt hår som på bleket hår. I helt mørkt eller svart hår får du lite eller ingen farge.

Vi anbefaler å bruke Crazy Color Anti-Bleed Spray etter farging for å forsegle fargen i håret.

Ja! Vi oppmuntrer til kreativitet, ha det gøy, og tilpass hvilken som helst nyanse. Alle semi-permanente hårfarger kan blandes.

Ja, det kan du! Bruk alltid kalt vann når du vasker din parykk eller extensions. Jo kalder vann, desto bedre. Bruk produkter for farget hår!

Du kan bruke Crazy Color Extend Color Shampoo som er designet for å gjenopplive alt fargebehandlet og bleket hår, samtidig som det øker fuktigheten og elastisiteten i håret ditt.

Eller du kan gå for våre sjampoer med farge i som finnes til røde, blå, rosa og lilla hårfarger. De er laget slik at de avsetter akkurat nok pigment til å friske opp og forlenge din Crazy Color-nyanse.

Vi anbefaler produktene til kunder over 16 år.

Ja! Vi har aldri testet produktene våre på dyr, og vi jobber ikke med selskaper som gjør det. Hvert av produktene våre er 100 % veganske.

Vi er stolte over å ha det PETA Cruelty-Free & Vegan-sertifiserte godkjenningsstempelet. Finn ut mer om legitimasjonen vår her.

Dette kan skyldes den varierende porøsiteten til hårstråene dine. Med noen av de lysere fargene så må du sørg for at du fyller håret helt med farge og jobber den godt inn i håret ved å massere fargen inn. Selv på kort hår kan du gjerne bruke to flasker med farge. I noen tilfeller hjelper det å farge håret i to omganger.

Vi vil alltid anbefale å ta en allergi og hårstrå test før du bruker noen av produktene våre. det er fordi at huden din kan bli mer følsom når du er gravid. Snakk gjerne med legen din før du bruker produktene våre når du er gravid.

Bruk litt oppvaskmiddel, vanlig sjampo eller hånddesinfeksjon på en fuktig klut for å fjerne hårfargen på huden din.

Du farger alltid håret på eget ansvar, men det fine med semi-permanente hårfarger er at du kan vaske de bort og de blekner fort om ikke du tar vare på fargen. Om du ønsker å få fortgang på prosessen så vask gjerne håret med en flass sjampo.