Banned NO

Viser 1–12 av 95 resultater

Banned Apparel er et merke som er spesielt kjent for sine unike og feminine klær og tilbehør. Merket ble grunnlagt i 2004 og har siden da vokst seg til å bli et kjent navn i modeverdenen. Deres kolleksjoner er ofte inspirert av vintage og retro-stiler, spesielt rockabilly og pin-up-modeller. Dette gjenspeiles i detaljene i klærne deres, som ofte har polka prikker, blomstermønstre, og kurver.

Deres kolleksjoner inkluderer ofte kjoler, skjørt, bluser, bukser, sko, vesker, hatter og tilbehør. De har et bredt utvalg av farger og mønstre, noe som gjør at det er noe for alle. Deres klær er kjent for å være god kvalitet og holdbare, og passer for kvinner i alle størrelser.

RiffRaff.no tilbyr rask levering av Banned Apparel produktene sine til kunder i Norge. Når en bestilling er plassert, vil den bli behandlet og sendt så raskt som mulig, slik at kunden kan motta varene sine i løpet av et par dager. Butikken kan også tilby ekspresslevering alternativ for dem som trenger varene raskere. De har også et godt system for sporing av levering slik at kunden alltid kan være oppdatert på hvor bestillingen sin er.

Banned Apparel har flere undermerker som Banned Alternative klær, Banned Retro klær og Lost Queen. Alle disse samlet utgjør Banned Apparel klær. Banned er en ledende britisk merkevare i forkant av alternativ og vintage inspirert mote.

Vår lidenskap for alternativ mote tilbyr nye og edgy design, som ikke bare bringer ny stil, men kvalitetsprodukter til rimelige priser.
Tusenvis av entusiastiske kunder kjøper og samler etiketten som Banned står for, ikke bare for det kule utseende, men på grunn av et omfattende utvalg som dekker plagg, tilbehør og sko. En rekkevidde som enhver rocker eller gotisk fan ville være fornøyd med!

Vi gir deg også vårt Dancing Days-sortiment som er inspirert av vintage eleganse og glamour.
Denne samlingen av klær, tilbehør og elegante sko finner balansen mellom vintage og moderne mote.
Vårt brede utvalg inneholder «må ha» varer for de som har en lidenskap for fortiden og vil ha på seg en merkevare fra mesterne av vintage klær.

Vi satser på å få til et variert utvalg slik at alle som liker Banned Apparel finner noe de liker i butikken vår.

-57%
Lagertømming
Tomt på lager
Opprinnelig pris var: kr 789,00.Nåværende pris er: kr 339,00.
-31%
Lagertømming
Opprinnelig pris var: kr 649,00.Nåværende pris er: kr 449,00.
-29%
Opprinnelig pris var: kr 799,00.Nåværende pris er: kr 569,00.
S
L
XL
kr 689,00
XS
S
XL
+1
kr 799,00
-29%
XS
S
M
Opprinnelig pris var: kr 699,00.Nåværende pris er: kr 499,00.
-21%
Opprinnelig pris var: kr 469,00.Nåværende pris er: kr 369,00.
-32%
Lagertømming
Opprinnelig pris var: kr 789,00.Nåværende pris er: kr 539,00.