Manic Panic NO

Viser 1–12 av 96 resultater

Manic Panic er en linje med kosmetisk hårfarger, basert i New York og eid av søstrene og musikerne Tish og Eileen «Snooky» Bellomo. Etter å ha startet sin egen karriere som backup vokalister for Blondie fra 1974 til 1975, dannet de sitt eget punkband, The Sic Fucks. De åpnet og drev den originale Manic Panic butikken på Manhattan fra 1977 til den stengte i 1999, da virksomheten ble flyttet til Long Island City. Begge søstrene fortsetter å spille musikk som medlemmer av supergruppen Blue Coupe sammen med opprinnelige medlemmer av Blue Öyster Cult og den originale Alice Cooper-bassisten Dennis Dunaway.

Manic Panic er ikke bare et hårfargemerke. Det var også den første punkbutikken i Amerika. I den spede begynnelsen solgte de alt mulig. Klær, solbriller, hansker med bling, hårfarger, falske øyevipper, hårforlengelse og leppestifter i alle regnbuens farger: blå, grønn, turkis, petrolblå, grå, sølvgrå, gul, oransje, rød, rosa, lilla, fiolett og svart. de samme fargene selges i dag og de fleste fargene finnes også i forskjellige nyanser i tillegg til at det finnes hårfarger i duse toner, såkalt pastell hårfarger. Nå holder de seg til hårforlengelse, semi permanente hårfarger, hårfarge spray, tørrsjampo, leppestift, foundation, pudder, øyeskygge, løs vipper, eyeliner, lip gloss, glitter, og neglelakk. Klær og accessoirer har de kuttet ut. Hos Manic Panic får du alle slags farger. Noen av fargene lyser under uv lys/blacklight. De har både hårfarger og neglelakk som lyser under uv lys/blacklight. Hårfargene er semi permanente, så de sitter i håret i ca 4-6 uker. Hvis man går for Amplified serien, så kan fargene sitte i opptil 10 uker! For å få best mulig resultat så bør håret være mest mulig bleiket. Da blir fargen sterk og skikkelig levende. Denne typen hårfarge er ikke skadelig for håret siden den ikke inneholder farlige stoffer. De er veganske og ikke testet på dyr. Obs! Disse fargene fungerer IKKE på samme måte som de fargene man kjøper på dagligvareforretninger o.l. Viktig at du leser bruksanvisningen FØR du starter med å farge håret.

Manic Panic har fått med seg flere kjendiser til å promotere hårfargene. Disse er: Erika Hasani, Holly Hagan – kjent fra MTV serien Geordie Shore, Dj og produsent LilRockIt DJ, og coverbandet The Lounge Kittens. «Live fast and dye your hair»!

-5%
kr 189,00
-5%
kr 189,00
-50%
Green Friday!
kr 99,00
-50%
Green Friday!
kr 99,00
-5%
kr 189,00
-5%
kr 189,00
-5%

Semi-permanent hårfarge

Manic Panic Purple Haze hårfarge 118ml

kr 189,00
-5%

Semi-permanent hårfarge

Manic Panic Infra Red hårfarge 118ml

kr 189,00
-5%
kr 189,00
-5%
kr 189,00
-5%
kr 189,00