2XL

Viser 1–12 av 130 resultater

Størrelse 2XL i klær refererer til at plagget er en størrelse større enn XL, og kan variere litt avhengig av merke og klesprodusent. Generelt sett, er det vanligvis en økning på ca 10-20% i bryst og midjemål sammenlignet med XL størrelsen. Det kan også variere litt i lengde og skulderbredde. Det er viktig å merke seg at størrelsene kan variere fra merke til merke og fra land til land, så det kan være lurt å sjekke størrelsesguiden for det spesifikke merket eller plagg du er interessert i for å sikre at du velger riktig størrelse.

Det kan være litt utfordrende å finne klær i størrelse 2XL, spesielt i fysiske butikker, men flere og flere nettbutikker har begynt å tilby større størrelser og har også et bredere utvalg for å tilfredsstille etterspørselen. Det er viktig å påpeke at størrelse ikke definerer verdien eller skjønnheten av en person, og at alle fortjener å føle seg komfortable og attraktive i klærne sine uavhengig av størrelsen.

Størrelse XXL, eller ekstra, ekstralarge, brukes til å beskrive størrelse på herreklær, dameklær og barneklær. Størrelse XXL tilsvarer størrelse 44/46 i Norge, størrelse 18/20 i UK/England, størrelse 50/52 i Italia og størrelse 14/16 i USA/Amerika.

Passformen til ulike plagg i samme størrelse kan variere avhengig av design og kropp. Våre plagg  kommer fra forskjellige produsenter og land, så de kan ha forskjellige passformer og mål; noen har en smal passform, noen er vide og rette, andre er lange med knapper og noen har ikke knapper i hele tatt. Man må også ta med at det strikk eller strech i noen av plaggene gjør dem elastiske, og kan derfor påvirke passformen og den størrelsen du velger. Vi håper at vi har klær som passer for enhver smak, alder og fasong. Flott om du finner noen klær som passer for deg.

Slik måler du:

1. Toppen av skulderen: Mål fra kragebenet.

2. Bysten: Mål tvers over den bredeste delen og over skulderbladene.

3. Midje: Mål rundt der midjen går inn.

4. Hofter: Mål på den bredeste delen.

5. Innside ben: Mål fra toppen av innsiden av beinet fra skrittet til ankelbenet.