Ei travel uke med forhøyet blodtrykk, navneforslag og bestilling fra Manic Panic

Denne uka startet med en tur til legen på svangerskapskontroll. Vi har nå kommet til uke 36, så det nærmer seg termin veldig fort. Det meste så fint ut. Babyen har vokst, hun var i full vigør og hadde nok fostervann. Jeg hadde litt lite jern i kroppen og måtte dermed starte opp på Feromax 65 mg. Hadde i tillegg lett forhøyet blodtrykk, så dette skal følges opp videre, men foreløpig er det ingen fare på ferde.

Ellers har det blitt en del jobbing i nettbutikken. Etter bursdagen min med 50% avslag på alt i butikken så gikk vi gått tom for en del varer, så da var det bare å kaste seg over bestillingslistene igjen. Vi startet med en stor bestilling på t-skjorter hos Spiral Direct, og deretter en bestilling på hårfarger fra Manic Panic. Nå har vi i tillegg tatt steget og bestilt inn masse kult fra Crazy Color. Vi bestilte både hårfarger, hårfarge spray og shampo & balsam for farget hår. Crazy Color har mange spreke navn på sine produkter. Et par av hårfarge sprayene heter f.eks: Bubblegum og Marshmallow. Litt spennende å se når tid produktene fra Crazy Color dukker opp…. fikk beskjed om at pga korona situasjonen så er de færre folk på jobb, så ting kunne ta tid. Pakken med hårfargene fra Manic Panic kom i dag, 3 dager etter at varene ble bestilt! Imponerende rask levering med tanke på at varene kommer fra England.

I går, søndag la vi ut en post på Facebook siden vår hvor vi ba om tips til jentenavn. Denne posten tok helt av og veldig mange mennesker var behjelpelige med navneforslag. De navnene som blei nevnt flest ganger var: Embla, Lykke, Ylva, Elise, Alva, Saga, Emilie, Emine, Live, Olivia… Vi fikk også forslag som gikk på typisk litt gamle navn som Anna, Thyra og Kornelia. Andre navn hadde vi faktisk ikke hørt om som; Ayla, Evaline, Eufemia og Indiana. Noen var også veldig for å satse på oppkalling, og foreslo at vi kunne gjerne sjekke slektstreet bakover i begge familiene våre. Dette har vi også vært innom, men vi har ikke funnet noen «wow» navn, eller navn som ikke allerede er brukt av andre i familien. De «ledige» navnene i familien er b.la Arna, Anna, Aslaug og Rakel. Vi er ikke så veldig begeistret for disse navnene, kanskje fordi vi har hørt de så ofte og vokst opp med de? Nå har vi uansett ei lang liste med navn å gå igjennom takket være alle følgerne våre som stilte opp og tok ei utfordring på strak arm. Takk til alle som bidrog!

I dag startet skolen opp igjen for 1-4 klasse. Vi har ei jente som går i 3.klasse, og ho syntes at det var gøy å starte på skolen igjen. Dagen var over i løpet av 1 minutt følte ho, og det er ikke verst når de fleste barn synes at skolen er litt kjedelig. Eldstemann skulle også en tur innom skolen i dag, men da dukket plutselig ikke bussen opp….han var hos sin far, så da var det han som endte opp med å kjøre han på skolen mens jeg måtte hente han på ettermiddagen. Satser på at det blir litt mer orden på dette i fremtiden slik at vi vet hva vi har å forholde oss til.

Siden gutten nå er 13 år, så har han akkurat fått seg bankkort. Blir spennende å se hvordan det kommer til å fungere. Har prøvd å forklare at pengene kommer ikke inn på konto/bankkortet automatisk, så om han vil ha penger så må han jobbe for det. Vipps må vi også fikse til han slik at det blir enkel å overføre litt penger til han når han trenger det eller når han eventuelt har jobbet for de. Kortkompis er kanskje også greit å ha slik at han enkelt kan følge med på pengestrømmen selv. Planen er at han kanskje skal jobbe litt for sin far i sommerferien. Satser på at det går i orden, så får han både jobberfaring og erfaring med det å ha litt mer penger å håndtere.

Nå venter ei ny uke med jobbing for noen og skole for andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *