Snart nye band t-skjorter, blodtrykksmåler og hårfarger tilbake i nettbutikken

I dag, mandag, kom pakken med hårfarger fra Manic Panic. Gleden og overraskelsen var stor da vi egentlig ventet pakken på torsdag eller fredag….3 dager fra England til Norge er bra, spesielt nå som covid-19 herjer rundtomkring og mange har nedbemannet eller måtte stenge for en periode! Denne gangen tok vi ekstra godt i og bestillte ekstra mange krukker i flere av fargene. Vi har selvfølgelig en del farger som selger bedre enn andre, og det er lilla fargene Purple Haze og Plum Passion. Leverandøren vår var dessverre tom for Purple Haze, så da bestilte vi ekstra mange av Plum Passion siden de fargene egentlig er veldig like. Infra Red og Hot Hot Pink er de beste fargene innen rødt og rosa, mens Electric Lizard og Shocking Blue leder i sjangrene grønn og blå hårfarger. Denne gangen fikk vi også tak i hårfarge pensler fra Manic Panic Professional. Disse er veldig kjekke å bruke hvis du vil ha best mulig resultat når du farger eller bleker håret. Penslene har en spiss ende som er grei å bruke hvis du skal dele håret inn i seksjoner.

Vi bestiller nesten bare varer fra England, og korona situasjonen har gjort det litt verre å få tak i varer for tiden. Den ene leverandøren vår Banned har for øyeblikket stengt, så det kan ta lang tid før vi får tak i noen produkter fra dem. Veldig synd da vi er så og si tomme for alle de kule veskene vi pleier å bestille derfra. Både Rhapsody, Handcuff og To The Wire kommer fra Banned Apparel, og vi er nesten tomme for alle. Per dags dato har vi igjen 1 av Handcuff veskene… Vi har også bestilt mye varer hos Spiral Direct i det siste, men de har ikke blitt sendt enda. Der har de kanskje nedbemannet, eller de prioriterer kanskje sine kunder i England før de sender til oss «utlendinger». Hos Crazy Color havnet bestillingen på mail hos en som hadde hjemmekontor og som brukte sin private mail. Han skulle gjøre sitt beste for å få i gang bestillingen vår, men han visste at det var mindre folk på pakkesentralen for tiden, så det kunne ta litt tid. Tirsdag fikk vi ordrebekreftelsen, og det ser ut til at vi får alt vi har bestilt inn. Veldig forskjellig behandling man får hos de forskjellige leverandørene, og utrolig hvor forskjellig pakke og leveringstiden kan være selv om alt kommer fra samme land.

Den siste uken har vi hatt flere giveaways, og det er alltid populært. Vi startet med lagerrydding, og fant en del single plagg i forskjellige størrelser som vi kunne gi bort. Her var det alt fra sexy undertøy til langermet genser med blodige hodeskaller på! Vi gjemte et bilde av plagget vi skulle gi bort på et tilfeldig produkt i nettbutikken, og første mann som fant bilde og skreiv riktig produktnummer ble vinneren. Etter at vi fikk inn pakken fra Manic Panic fant vi ut at vi skulle gi bort en hårfarge. Valget falt på en pastellfarge som er oransje og heter Dreamsickle. Hårfarger er alltid populære gevinster og folk deltar med både tagging, likes og delinger. Vi har også fått inn hårfargeprøver, eller Manic Minis som de heter. Disse pleier vi også å ha giveaways på opptil flere ganger i året. Tubene er kun på 25 ml, men det rekker til veldig kort hår, kun panneluggen/tuppene eller noen striper.

Onsdag kom blodtrykksapparatet. Vi bestilte det hos Apotek 1, og det tok kun et par dager før de fikk det inn. Apparatet heter Rossmax X5. Skal visst være et fancy apparat som kan redusere risikoen for hjertesykdom og slag , ved tidlig påvisning av arterieflimmer og premature kontraksjoner. Apparatet kan kobles til mobilen via bluetooth og kan da lagre målingene dine. Grunnen til at vi bestilte blodtrykksapparatet var rett og slett for å begynne å måle blodtrykket hjemme da vi var litt usikre på om blodtrykket kun steg når vi var hos fastlegen…dette kalles ofte «legetrykk», «kontortrykk» eller «white-coat hypertension». De første målingene har ikke vært så veldig forskjellige fra de vi har tatt hos legen, så da er det kanskje reelt at trykket mitt har gått litt opp i det siste, noe som faktisk er ganske normalt på slutten av svangerskapet. Har vært litt hoven i beina også i det siste, men har ellers ingen andre symptomer på svangerskapsforgiftning/preeklampsi. Fremover må vi bare følge med og være litt observante på hvordan formen er og om man får flere symptomer. Da må vi i såfall ringe fastlegen og ta det videre derfra.

Torsdag fikk vi e-post om at vår bestilling hos Banned Apparel var klar til sending! Da var det bare å hive seg rundt og få betalt varene slik at de kan bli sendt så fort som mulig. Endelig får vi inn igjen bestselger veskene våre! I tillegg har vi bestilt in Handcuff veska i striper med farger….både rødt, hvitt og lilla. Vi får også inn ei ny bukse som ser veldig myk og deilig ut. Den er i sort fløyel og har sleng nederst i beina. Fra midjen og ned til knærne går det et silkebånd i flere kryss nedover. Denne buksa kan brukes både til fest, men også som ei nydelig kosebukse hjemme. Satser på at dette blir en bestselger!

I løpet av helgen har vi hatt en ny giveaway på hårfargeprøver. Dette er en populær aktivitet som mange deltar på. Vi pleier å spørre om hvem folk gjerne vil gi en hårfarge til. Folk tagger som regel både venner, barn eller mødre. Noen ganger får vi til og med se bilder av våre kunder/følgere med farget hår, og det setter vi alltid pris på. De mest populære fargene pleier å være lilla, blått og grønt.

Vi har også rukket å levere inn en bestilling på band t-skjorter hos Rock Off. Nå får vi inn flere av de t-skjortene vi har vært utplukka i størrelser eller som vi har vært helt tomme for som: AC/DC Ballbreaker svart t-skjorte, AC/DC Bonfire t-skjorte, AC/DC Fly On The Wall grå t-skjorte, AC/DC The Razors Edge unisex t-skjorte, AC/DC Est.1973 svart t-skjorte, AC/DC Hell Aint A Bad Place To t-skjorte, Iron Maiden Eddie On Bass t-skjorte, Metallica Masters Of Puppets herre t-skjorte, Judas Priest Defender Of The Faith t-skjorte, Kiss Neon Band t-skjorte, og Led Zeppelin Stars N Stripes t-skjorte. I tillegg får vi inn en del nye t-skjorter: AC/DC About To Rock t-skjorte, AC/DC Rock Or Bust t-skjorte, AC/DC Jailbreak t-skjorte, AC/DC Oz Rock svart t-skjorte, AC/DC Highway To Hell World Tour 1979/80 t-skjorte, Lemmy Kilmister Iron Cross Stone Deaf For Ever t-skjorte, Metallica Kill Em All Tracks t-skjorte, Metallica Doris unisex t-skjorte, Ramones Gabba Gabba Hey fargerik t-skjorte, Ramones Hey Ho Lets go unisex t-skjorte, Ramones Vintage Wings Photo dame t-skjorte, Ramones Vintage Wings herre t-skjorte, Ramones Road To Ruin koksgrå t-skjorte og Ramones Circle Foto t-skjorte.

Satser på at alle pakkene kommer i løpet av mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *