9 måneders ventetid er snart over og nye band t-skjorter i nettbutikken

God start på uka når man får e-post om at 2 av 3 bestillinger er sendt. Den tredje fikk vi også beskjed om at er klar, men den måtte betales først. Det gjøres ved at jeg ringer leverandøren i England og oppgir kortinformasjonen vår, så blir summen trekt direkte. Deretter får man bekreftelse på e-post om at ordren er betalt og blir sendt samme dag. Nå ser det ut til at både vesker, dametopper, herre t-skjorter, tunikaer og band t-skjorter snart dukker opp i nettbutikken igjen! Våre bestselgende vesker: Rhapsody, To The Wire og Handcuff har vi vært tomme for i noen måneder nå, og det er ikke gunstig når man driver butikk…så dette blir gøy! Blir spennede å se hva som dukker opp først, og om det kommer denne uka, eller i neste uke. En ting er ihvertfall sikkert: vi får mye å gjøre når alle bestillingene kommer inn! Har i tillegg vært hos frisøren og farga etterveksten. Så denne dagen har bare vært god!

Ellers blir det mye fokus på graviditeten for tida. Her hjemme begynner ungene å bli utålmodige. Ikke lett når 9 måneder går sååååå seint. Spesielt minste jenta er lei av å vente nå, og ho har gjort det klart at babyen får ikke lov til å komme etter termin for det er for lenge å vente. Bedre at ho kommer litt før tida. Magen er stor, og det blir jo lagt merke til når man f.eks skal innom Coop Prix eller Bunnpris for å handle litt. Folk smiler lurt og lurer på hvor lenge det er igjen til fødselen. Kjenner tyngden mer bak i bekkenet nå, men det går stort sett greit. Er også mer trøtt på dagtid, men har sjansen til å legge meg nedpå om jeg føler at det trengs. Litt usikker på hvor langt jeg faktisk ER på vei…Termin er 25.Mai, men har fått litt forskjellige beregninger rundtomkring. Ifølge fastlege skifte jeg uke hver tirsdag, og ifølge appen til Babyverden, så skifter jeg uke hver fredag. Ca 37 uker på vei sånn pluss minus. Har ikke så mye å bety for min del uansett. Dette er barn nr 4, og ingen av de andre tre har kommet på termin. Førstemann kom 4 uker før tida, og ble regnet som prematur, andremann kom 14 dager før og tredjemann kom 4 dager over termin. Alle svangerskapene og fødslene har uansett gått bra, og alle barna har vært friske!

Mandag hadde jeg time hos frisøren og fikk farget etterveksten. Det var deilig! I dag, onsdag , har jeg endelig fått fiksa vipper, bryn og bein. Etter koronanedstengningen så har det blitt lenge siden siste besøket hos fotterapeuten, og det begynte å merkes. Får veldig vondt under beina pga hard hud, så nå var det deilig å få fiksa de. Brynene måtte vokses samt farges, og det gjorde stort utslag på velværet og selvtilliten. Greit å få ting litt på stell før fødselen også. Etter en fødsel så føler man seg ikke så veldig fresh på ei stund, men satser på at nyfarga hår, og bryn hjelper litt på akkurat det…

Torsdag fikk vi tre store pakker fra Rock Off. Disse inneholdt påfyll av en del gamle t-skjorter, men også en haug med nye motiver som skal inn i nettbutikken. Nå fikk vi inn AC/DC: About To Rock, Rock Or Bust, Jailbreak, Oz-Rock, Highway To Hell Tour 1979/80 og ei svarte t-skjorte med knall rød AC/DC logo. Lemmy Kilmister: Iron Cross Stone Deaf Forever. To forskjellige t-skjorter med Metallica: Doris og Kill Ém All Tracks. Ramones: Hey Ho Lets Go, Gabba Gabba Hey, Road To Ruin, Circle Foto og Vintage Wings herre og dame t-skjorte. Mange nye og kule motiver! Flere av t-skjortene er veldig fargerike som f.eks Gabba Gabba Hey som har svart bakgrunn mens motivet er i sjokk grønt og rosa.

Det tar tid å legge inn så mye nytt i nettbutikken. Alle t-skjortene skal legges inn med bilde, navn, varenummer, stikkord, pris og ikke minst en beskrivelse. Da gjelder det å beskrive farger, motiv og størrelser så godt man kan slik at det blir lettest mulig for kunden å velge riktig. På den måten får man mange fornøyde kunder som slipper styr og irritasjon over å f.eks måtte bytte størrelse, det blir mindre jobb for oss når vi skal ordne med returer, og vi får flere salg. I tillegg pleier vi å skrive litt fakta om bandene eller andre motiver som er avbildet på plaggene vi selger.

I helga har vi vært på et par kjøreturer. Lørdagen tok vi turen oppover Setesdalen, og kjørte helt opp til Valle. Vi hadde fint vær, lite skyer og ingen vind på turen. Fikk tatt noen bilder, ikke så mye produktbilder, men litt mer reklame bilder. Vi liker å bruke naturen og det vi har rundt oss når vi tar bilder. Norge har mye vakker natur, og da er det veldig fint å variere med bilder som er tatt midt inni en tykk granskog, i en blomstereng, eller høyt oppe på ei hei med snø og 2 meter høye brøytekanter som bakgrunn. I tillegg finnes det mange kule veier med lange rette strekninger, eller mange svinger. Mange bekker og vann har vi også å ta av, så her er det bare fantasien som kan stoppe oss. Det aller viktigste er egentlig at man får sol på bildene. Det gir best resultat.

Søndag tok vi en liten tur til Tonstad, over til Moi, videre til Flikka, og gjennom Flekkefjord sentrum før veien gikk videre til Kvinesdal og deretter hjem. På Tonstad stoppet vi på YX bensinstasjonen og kjøpte «Verden beste hamburger og pommer frites». Alltid mye folk innom her, så det må jo stemme! Vi stoppet flere plasser på turen, men det var veldig kaldt denne dagen. Temperaturen lå kun på 4-5 grader mange plasser og i tillegg var der vind…. Rett før vi kom hjem fikk vi tatt noen bilder i solnedgangen. Veldig bra lysforhold, men har ikke fått sjekket gjennom bildene enda så det blir spennende å se om vi fikk noen som ble brukbare.

Neste uke starter skolene opp igjen og hverdagene blir litt mer normale. Det skal bli godt, både for barn og voksne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *