17. mai, AC/DC giveaway og hårfarge spray fra Manic Panic

Ny uke, nye muligheter, og nye pakker… Nå har vi fått inn pakkene fra Banned Apparel og den ene leveringen fra Spiral Direct. Noe som betyr at vi har fått inn igjen en del påfyll som bestselger veskene Handcuff, To The Wire og Rhapsody. Ellers har vi fått inn igjen en del vanlige t-skjorter (ikke band merchandice); Live Loud, Skull Blast, Respawn, Madcap og Dark Unicorn. Av dametopper har vi fått påfyll av: Rock Angel, Metallicorn, Urban Fashion 2i1 topp og Burnt Rose. Black Cat, Blood Rose og Gothic Elegance tunikaen har også kommet inn igjen, bl.a i str 3xl.

Denne uka startet med enda en ny bestilling, denne gangen på hårfarger…igjen! Manic Panic hårfargene våre bare flyr ut for tiden, så da må man bare hive seg rundt og få inn mer. Denne gangen fikk vi også tak i 2 av våre bestselgere som de var tomme for forrige gang, nemlig Purple Haze og Hot Hot Pink. Vi bestilte i tillegg noen nye produkter: hårfarge sprayer. Vi får inn fargene rød (wild fire), blå (blue angel), lilla (mystic heather), rosa (cotton candy pink), sølv (silver stiletto) og glitter (stardust). Disse sprayene er kjekke om du vil farge etterveksten, eller bare pynte deg litt ekstra en kveld med noen striper eller glitter i håret. Fargen vaskes ut igjen etter 1 vask.

Vi har tatt inn litt nye produkter fra Spiral Direct og Banned Apparel også, bl.a en fin dametopp med lilla roser og blonder på det ene erme. Vi har også tatt inn to typer sengetøy. Det ene er til enkeltdyne med skallemotiv som heter Skull Blast og det andre er til dobbeltdyne med motiv av den sorte enke og det heter Skull Roses. Enkelt dynetrekk i størrelse 200×135 cm, og 2 putevar i forskjellige størrelser. Det ene er UK/norsk størrelse 50×70 cm, mens det andre er EU størrelse 80×80 cm. Trekk til dobbeldyne: 200cm x 200cm. 2 x puter UK (50cm x 70cm) + 2 x puter EU (80cm x 80cm) Totalt følger det med 4 putetrekk! Vi har tatt inn 3 nye Handcuff vesker. Dvs: alt er likt som på den gamle Handcuff veska, med unntak av fargen. De nye veskene fås i svart og hvitt, svart og lilla og svart og rødt.

Vi har fått inn en ny slengbukse som heter Haunted Return. Denne er laget i myk, svart velur, har mye strech, strikk i livet og den har satengbånd i korsettstil fra livet og ned til knærne. En ny type hettegenser dukket også opp, nemlig Live Loud. Fremme på genseren er det avbildet en knall rød hodeskalle og et stort rocketegn som lyser med en murvegg som bakgrunn. Det står i tillegg Live Loud og under står det Rock. På ryggen er det avbildet et skjelett med et stor glass med øl i hånda. Tribal liknende motiv oppover ermene. Hettegenseren har lomme foran og knytting/stramming på hetta. Motivet er ganske nytt, men vi har hatt t-skjorter med dette motivet på i noen uker nå. Vi ble utsolgt ganske fort for disse t-skjortene, så det har så langt vist seg å være et populært motiv. Håper hettegenseren også faller i smak.

På tirsdagen måtte jeg til kjeveortopeden i Mandal med eldstemann. Da var det på tide å begynne på tannreguleringen i underkjeven. (Han fikk i overkjeven først.) Det hele var gjort på under en time, men vi må snart tilbake slik at han kan få på strengen. På vei hjem igjen kjøpte vi med oss jordbær. De var ikke norske, men de både lukta og smakte godt (sammen med fløte og litt sukker). Onsdagen var det på tide med en ultralyd for å se hvordan det står til med jenta vår. Hun hadde det veldig fint så det ut til, men ho har ikke snudd seg enda… Kun 12 dager igjen til termin, så nå begynner det å bli litt lite tid igjen, men ting kan ennå skje. Om ikke ho snur seg så kan det bli setefødsel. Dette har jeg aldri vært ute for før, og håper å slippe denne gangen også. Ca halvparten av alle setefødsler ender med keisersnitt, og det vil jeg ikke. Har lyst til å føde normalt da det er lettere i tiden etter fødsel. Man kan få epidural mot smertene om det blir vaginal fødsel, men har litt angst mot akkurat det…så her krysser vi alt for at jenta snur seg snart slik at vi forhåpentligvis kan ta en kjapp og grei fødsel slik som de tre andre har vært. Men det nytter ikke å ta sorgene på forskudd, så her holder vi motet oppe!

Kun to dager igjen til 17.mai, så nå bør vel bunaden og dressen snart klar gjøres for de som bruker det. I år blir det nok ikke så mye 17.mai feiring her i hus. Ikke så lett å finne på de store sprellene når man er høygravid og har vondt i bekkenet. I tillegg blir det ikke så mye feiring i bygda generelt pga koronatiltakene. Det skal være en drive-in gudstjeneste, en bilkortesje med bilbingo og til slutt utdeling av is. Ser også ut til at været kommer til å streike litt slike at det blir overskya hele dagen, med muligheter for noe regn og (sur?) vind. Ungene var enige i at vi kunne heller kose oss hjemme med kaker, is, godteri og film. Har lovet at de kan få leie en ny film, og foreløpig ser valget ut til å falle på Sonic the Hedgehog. Sonic har vært en kjent spillfigur helt siden 1991, og har vært med i en lang rekke populære dataspill. Vi har sett traileren for filmen, og den lovet godt. Filmen ser både koselig , spennende og gøyal ut. Vi lo flere ganger på få minutter. Hovedrollene spilles av Jim Carrey og James Marsden. Filmen har aldersgrense 6 år.

I dag, lørdag, har stellebordet blitt skrudd sammen. Dette var yngste jenta med på og det syntes ho var veldig gøy. Ho gikk rundt med en unbrako nøkkel og skrudde i alle skruene. Ser ut til å være et kjekt stellebord som er kjøpt hos Jollyroom.no Stellebordet er grått, og har et ekstra bord under som er på hjul. Det underste bordet har badekar og to hyller. Hjulene kan låses. Når vi sjekket noen av omtalene på stellebordet, så var det et par stykker som syntes at bordet var for høy. Foreløpig så virker ikke dette som noe problem her i hus, men det finner man kanskje ikke helt ut av før vi har testet det noen ganger med en ekte baby som faktisk må skiftes på. Om det viser seg at det blir litt for høy, så får vi bare sage av litt av bena.

I går kveld begynte jeg å kjenne på litt svie i urinveiene….Har hatt mye svi (urinveisinfeksjon) opp gjennom årene, så vet godt hva som er på vei når svien dukker opp. Har hatt et par runder tidligere i svangerskapet, så jeg har derfor urinstix stående slik at jeg kan stikse urinen selv for å se om den gir utslag. I går kveld gav den utslag på leukocytter og urinen var litt uklar. Tok en ny stix i dag tidlig og da gav den fremdeles utslag på leukocytter, men også spor av blod, noe som kan skje når gravide får uvi. I tillegg kunne jeg se at den var uklar med litt «grums» oppi. Kjenner også en slags ubehag nederst i magen. Satser på at det ikke blir så alt for ille hvis jeg klarer å få i meg masse væske, helst vann eller appelsinjuice. Måtte til på antibiotika, så nå blir det nok bedring etterhvert.

På 17.mai hadde vi det stille og rolig hjemme. Vi kosa oss med film, masse is, kaker, popcorn osv utover dagen. I nettbutikken laget vi til en AC/DC giveaway. Vi laget en collage med bilder av alle AC/DC t-skjortene vi selger og stilte spørsmålet: Hva er din favoritt AC/DC sang? Ikke så enormt mange som har deltatt, men det skyldes nok litt datoen i dag og de forskjellige typer feiring som folk er med på rundtomkring. Svarere vi fikk gikk mye i Hells Bells, Back In Black, Thunderstruck, og You Shook Me All Night Long, helst blandt damene som har svart. Mennene svarte litt annerledes og ikke de samme sangene. Der gikk det i: Live Wire, Let There Be Rock, og For Those About To Rock. Alltid moro med konkurranser og giveaways. Folk er som regel gode til å delta, og noen er også kreative og legger til bilder, link osv. Selv om Koronaen ødela 17.mai slik vi kjenner den, så har det allikevel vært en trivelig dag, og jeg er sikker på at mange har kosa seg masse! Satser på at vi alle kommer sterkere tilbake neste år…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *