Fargerike nyheter

I går fikk vi en ny pakke fra Manic Panic. Alltid spennende å få inn igjen varer, spesielt når vi har bestilt nye produkter vi ikke har hatt inne før. Vi har bestilt inn igjen flere hårfarger som vi har vært tomme for, men også litt nye ting. Vi hadde tilbud på hårfargene til 99,- for ikke så lenge siden, og da tømmes lageret fort. Hårfargene og sminkeproduktene våre kommer helt fra England, men de er flinke til å pakke og sende varene fort, så det tar kun noen få dager fra bestillingen er sendt og til varene er levert.

Vi bestilte en ny hårfarge som heter «Siren`s song» og den er turkisgrønn i fargen. Dette er en uv hårfarge, dvs at den lyser under uv lys/blacklight/neonlys. Black light er en lampe som avgir ultrafiolett lys (UV-lys). Slikt «lys» har kortere bølgelengde enn det som oppfattes av det menneskelige øye, mens UV-belyste objekter som klor-blekede tekstiler og spesielle blekk typer (se fluorescens) «lyser opp» og skaper spesielle effekter/synsinntrykk. Noen klær blir tilnærmet gjennomsiktige under blacklight. Mange kroppsvæsker inneholder fluorescerende molekyler. Rettsmedisinske forskere bruker ultrafiolette lys på kriminalscener for å lete etter kroppsvæsker. Vi har flere uv hårfarger i butikken: Electric Lizard (grønn), Electric Banana (gul), Cotton Candy Pink (rosa), Hot Hot Pink (mørkere rosa), Pretty Flamingo (oransjrosa) og Siren`s Song (turkisgrønn).

Vi fikk inn en ny hårfarge som heter Virgin Snow, som kommer fra classic serien til Manic Panic. Denne fargen tilsvarer Silver Stiletto i Amplified serien. Virgin Snow farger blondt hår snøhvitt og hvitt hår blir sølvfarget. Vi fikk også påfyll av vår bestselger «Infra Red». Dette er en flott dyp rødfarge som er veldig sprek! Vi fikk også inn igjen den lilla neglelakken vår som heter «Plum Passion». Denne er lik hårfargen vi har med samme navn, så her kan man matche. Lipglossen «Underworld Amethyst» er også lilla, og populær, så denne fikk vi også påfyll av. «Sunshine» leppestiften, som er gul og matcher «Sunshine» hårfargen vår, fikk vi inn igjen et par stykker av.

Til slutt bestilte vi 2 nye neglelakker. Den ene heter «Siren`s song» og matcher den nye uv hårfargen vi bestilte. Denne neglelakken var det desverre tomt for hos leverandøren, men den skal dukke opp etter hvert. Denne fargen er en nydelig turkisblå farge. Den andre neglelakken hadde leverandøren inne, så den fikk vi, og den heter «Rockabilly Blue». Denne matcher selvfølgelig vår hårfarge med samme navn. Fargen er ganske mørk i seg, og selv om den heter blue (blå), så er den egentlig litt blålilla, men veldig fin. Litt moro når man har inne flere produkter i samme/liknende farger slik at de som vil kan matche både hår, negler og lepper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *