Januarsalg 30% avslag

Januarsalg 30 prosent avsalg hos RiffRaff.no Rabattkode / kupongkode gyldig t.o.m 31/1-2019

I denne måneden har vi, som mange andre, januarsalg. Mange gleder seg til salget starter etter jul, av ulike grunner. Noen vil kanskje sikre seg ting de ikke fikk til jul, mens andre benytter sjansen til å gjøre ett kupp i en tid da lommeboka er ekstra slank. Nå nærmer januar seg slutten, og dermed også vårt januarsalg. Salget og rabattkoden gjelder kun i 2 dager til, så om du gjerne skulle hatt noe til en god pris, så må du skyndte deg. Bruk koden «JAN1930» for å få 30% avslag på ditt kjøp.

Vi har inne mange herre t-skjorter med kule motiver, b.la. heltrykk med 3D effekt. Vi har også inne kule sneakers til både dame og herre. Siden det er vinter, så har vi selvfølgelig inne en del skjerf og luer som passer begge kjønn . Om du er i humør for en skikkelig fargefest, så kan du kjøpe hårfarger og farge håret i alle regnbuens farger med rikt pigmentere hårfarger fra Manic Panic.

Vi kan friste med masse fint tøy i kategorier som: rocka, gotisk, alternativt, emo, punk og rockabilly. Vi har alternative klær for alle aldre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *