Robotstøvsugere, virker de så godt som reklamen vil ha det til?

robotstøvsugere virker de så godt som reklamen vil ha det til

Tidligere denne uka var vi på bytur i forbindelse med et møte angående RiffRaff.no. Etterpå snubla vi over et godt tilbud på en robotstøvsuger på Jula. Dette har vi aldri vært borti før, men for å være helt ærlig så virket det litt intressant. Utrolig hvis en liten maskin kan holde et rom relativt skitt og støvfritt.

Nå har vi fått testa ut støvsugeren flere ganger, og den virker! Den får med seg mye støv. Den greier i tillegg å få med seg sand, hår, papir og perler. (Ja, vi har 3 barn i hus.) Den klarer faktisk å få med seg ganske store papirbiter, og vi fant bl.a. et twistpapir. Dette kom den nok over etter en tur under ei hjørnetrapp hvor det er vanskelig å komme til. Oppsamleren er lett å tømme og den er enkel å børste ren med den lille børsten som følger med. I tillegg kan den skylles/rengjøres med vann. Den lager litt lyd, så noen vil kanskje foretrekke å sette på støvsugeren når de sover, (helst ikke i samme rom) eller når de er på jobb. Dette kan du lett stille inn selv da det følger med en fjernkontroll og en lettfattelig bruksanvisning. Du kan velge mellom 4 forskjellige mønstre som støvsugeren kan følge. Disse mønstrene er: punkt, tilfeldig, kant, og s-linje.

Støvsugeren er rett og slett så effektiv at vi må nok kjøpe en til som vi kan bruke i lageret vårt. Når man har et lager fullt av klær, så blir det mye støv og små tråder som flyr rundt, i tillegg til vanlig skitt. Det er selvfølgelig også en fordel å ha det rent og pent rundt seg.

Har du/dere en robotstøvsuger? Hva er deres erfaringer med den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *