Singles Day 2019

«Singles`Day» ble opprettet som en motvekt til «Valentines Day», og har nå blitt større enn «Black Friday»! Dagen ble før feiret som en Anti-«Valentines Day» og det hele startet i Kina. Dagen feires 11.november (11/11). Dette er på grunn av tallet 1 som likner en person som er alene. Tallet 11 symboliserer single som finner hverandre. Stadig flere deltok i feiringen av denne dagen, og dermed såg mange bedrifter og forretninger sitt snitt til å tjene gode penger på den nye trenden. Den kinesiske nettgiganten Alibaba omsatte i fjor for 18 milliarder dollar på «Singles`Day».

Hos RiffRaff.no feirer vi dagen med en rabattkode som du kan bruke på alle vesker og t-skjorter. Rabattkoden er «SD2019» og gir deg 50% avslag.

Her er noen av våre bestselgere:

Handcuff: denne stilige håndvesken med håndjern, studs og hullnagler har en perfekt urban chic design som ser spektakulær og unik ut. Vesken har håndjernsdetaljer og et hodeskalleanheng på den ene lommen, samt et ytre båndbelte med sølvspenner. Det følger med et justerbart skulderbånd som festes med klipsfester. Glidelåsåpningen avslører en stor indre lomme, en glidelåslomme, 2 åpne lommer og 4 pennelommer. Utenpå har vesken 2 sidelommer og 3 frontlommer med glidelåslukking. Bak har den ei stor lomme som lukkes med en trykknapp. Denne eksklusive vesken er laget av sterk slitesterkt stoff og er et glimrende eksempel på urban street fashion. Veska har i alt 11 lommer!!

Rhapsody: flere studs og metallringer pynter opp denne kule veska som er utrolig praktisk siden den har så mange smålommer. På utsiden har den 2 lommer foran og 2 lommer på sidene som lukkes med magnetlås. Bak har den ei lomme med glidelås lukking. Inni har den et stort rom, samt 2 små åpne lommer og et rom med glidelåslukking.

Black Cat: stor veske med nydelig kattemotiv og kule nagler.

Lady Laila Rose: er en liten og elegant håndveske! Denne vesken i retro stil har prikker og røde håndtak, samt et stort rødt sløyfe anheng som kan tas av. Utvendig har vesken en glidelåslomme. Innvendig har den et stort rom, 2 små lommer og 2 glidelås rom. Vesken har 4 metallknotter under slik at den ikke kommer i berøring med bakken eller gulvet. Det følger med ei avtagbar justerbar skulderreim som også er rød.

T-skjorter: nå kan du benytte sjansen og kjøpe t-skjorter med ditt favorittband på. Vi har: AC/DC, Iron Maiden, Metallica, Judas Priest, Gunsnroses, Kiss, Led Zeppelin og Luxus Leverpostei. Ellers har vi mange kule motiver med både hodeskaller, mannen med ljåen, julenissen, zombier, pokerspilling, hest og Sons Of Anarchy.

Kos dere med Singles`Day, og bruk rabattkoden for å sikre dere et godt kjøp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *