Stabbesteiner og produktbilder

På torsdag tok vi oss en kjøretur i gråværet. Vi kjørte på riksvei 42 fra Eiken til Tonstad i håp om å finne bedre vær. Vi svingte av på riksvei 468 mot Øvre Sirdal og Sinnes hvor vi hadde en liten stopp på bensinstasjonen. Deretter fortsatte turen på riksvei 45 mot Byrkjedal. På vei dit stoppet vi på en rasteplass full av store stabbesteiner. Litt dyster stemning kan kanskje passe fint til noen klær og assesoirer, så vi tok noen produktbilder av den nye veska vår «Handcuff» selv om været var grått. Det blei en del bilder både på og ved siden av steinene. På denne turen hadde vi med oss: «Handcuff» veska som har 10 lommer i alt flere av de med glidelås lukking. Den har hodeskalle anheng og håndjernpynt i front samt mange hullnagler. «Skull Rose Corset» jakka har korsettsnøringer på ermene og på den lange hetta i pixiestil. Den har 2 frontlommer og tommelhull i mansjettene. Jakka er foret, så den holder godt på varmen.

Når vi kom frem til Byrkjedalstunet, som ligger i Gjesdal kommune, så var det på tide og spise middag. Her kunne vi velge blandt laks, kjøttkaker og lammekjøtt med løksaus. Vi gikk for sistnevnte, og det smakte helt nydelig. På Byrkjedalstunet finner du både resturant, hotell, lysstøperi og fabrikkutsalg. Rundt hotellet er det et flott uteplass hvor du kan oppleve dyr på nært hold, bla. geiter. Inne på lysstøperiet kan du få kjøpt godteri, kjeks, saft og syltetøy. Når det gjelder ikke spiselige produkter så kan vi nevne: lys, kopper, asjetter, oppbevaringsbokser, votter, luer, sokker, tøfler, puter, regntøy og steiner i forskjellige former og farger. Du finner selvfølgelig også troll her, både med og uten det norske flagget. På loftet har de en egen avdeling for julepynt og nisser.

Fra Byrkjedal kjørte vi videre til Oltedal hvor du finner Spinneriet og Viking of Norway garnutsalg. Her får du kjøpt garn, men også ferdigproduserte produkter som sokker og strømpebukser, og selvfølgelig noen troll.  Videre derfra gikk turen ut på E39 ved Ålgård. Vi stoppet innom Gjesdal næringspark på Skurve for å ta vindmøllene i nærmere øyesyn, og endte opp med å ta flere bilder der også. I tillegg til at det var grått ute så blåste det utrolig mye her, men vi fikk likevel tatt en del kule bilder både av «Handcuff» veska og «Skull Rose Corset» jakka. På noen av bildene står håret rett til værs, mens på andre er ansiktet mitt fullstendig borte i alt håret!

Når vi kom til Helleland, som ligger i Egersund kommune, så tok vi av på riksvei 42 mot Tonstad. Tilbake på Tonstad stoppa vi og kjøpte oss en softis siden vi hoppet over desserten på Byrkjedal. Deretter gikk det strake veien hjem til Eiken igjen.

Når vi endelig var hjemme igjen var vi mette og trette, både på mat og inntrykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *