Handletur og Waisted Corset sneakers

I går, onsdag, måtte vi en tur til Kristiansand. Vi reiste litt seint på dagen pga vi ventet inn en pakke med produkter og kunne ikke reise før denne var levert. Kjøreturen gikk via Sveindal, Bjelland og Hægeland hvor vi hadde en stopp på Spar butikken for å kjøpe oss ei brus og en is i varmen. Derfra kjørte vi til Vennesla og kjørte på E39 mot Oslo for å komme oss ut til Sørlandsparken.

Vel fremme i Avenyen gikk først tur inn til Gustav Pedersen/Norengros. Der måtte vi handle emballasje som vi bruker til å pakke klær og hårfarger i, samt litt andre ting til lageret. Vi hadde deretter en tur innom Sparkjøp på leting etter et godt sommerkupp, og endte opp med å kjøpe en bikinioverdel til 70 kroner. Etter det kjørte vi bort på Sørlandssenteret. Fant en grei parkeringsplass rett ved inngangen, og spurta inn for å oppdatere oss på alt fra de beste salgs tilbudene til høstens plagg som allerede har begynt å komme inn i butikkene. Ser ut til at det blir mye  jordfarger, slengbukser og stikkegensere som blir hot til høsten.

Etter en stund måtte vi ha oss noe mat og endte opp med å gå på Peppe`s pizza som ligger i det de kaller for «Foodcourten». Dette er et sted hvor de har samlet flere forskjellige spisesteder side om side med et felles sentralisert spiseområde for å imøtekomme kundene. Du kan også sitte ute på verandaen og spise om du vil det. På Sørlandssenteret finner du fire konsepter samlet – Peppes Pizza, La Baguette, Eataly og Mujo. Foodcourt er noe som er veldig vanlig i Amerikanske varehus, men har nå også kommet til Norge.

Etter et par pizzastykker var vi klare for en kald dessert, og gikk for å teste ut frozen yoghurt. Ingen av oss hadde prøvd dette før, så vi var spente begge to. Vi fant oss begere, fylte i litt forskjellige smaker, samt litt topping og satte begrene på vekta. Ble litt overraska over prisen, for det blei veldig dyrt…. Plutselig fremstår softis med strø på som veldig billig. Men det smakte godt! Isen var veldig kald og den minnet ingenting om yoghurt, så dette kan vi virkelig anbefale!

Før vi satte kursen hjemover måtte vi innom Europris for å handle noen småting. Vi kjørte innom Lauvåsen, som satser på å bli Norges mest sporty bydel, og kikket på alle de fine nye husene før vi svingte ned på Hamresanden. Før vi rakk ut av bilen og ned på stranda så såg vi 2 fly som tok av fra Kjevik lufthavn. Spesiell plass å befinne seg på når flyene tar av pga man kan se (og høre) de når de kjører på rullebanen, og man får de nesten rett over hodet når de tar av. Det bråker en del, men det er en veldig kul opplevelse! Vi gikk litt rundt å kikka på havet, folk og fe, før vi hoppa i bilen igjen og kjørte på Ivelandsveien mot Evje.

På Evje stoppa vi på en rasteplass rett ved Klatreskogen og Mineralparken. Der dro jeg på meg Waisted Corset sneakersene, hoppa opp på bordet og sprada rundt mens mannen knipsa bilder. Her  måtte vi prøve oss litt frem, og tok bilder både stående, sittende, med beina i kryss, og med beina dinglende over bordkanten. Når man kjøper disse skoene så følger det med en grei oppbevaringsbag samt 2 par skolisser i forskjellige farger, et lilla og et svart. Jeg hadde en sko med en skolisse i hver farge, dette for at kundene skal kunne se fargene og hvordan det ser ut når skoa og de forskjellige lissene er på. Etter fotoshooten gikk turen innom Tip Top for å kjøpte dagens tredje is, nemlig en softis!

En siste ting før hjemreise, og det var hamstring av billig ost på Sparbutikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *